Infiintata in anul 2007, societatea Vector Art Consult a aparut ca un raspuns la solicitarile pietei prin oferirea unor servicii de proiectare integrata.

Misiunea noastra este de a face cunoscuta viziunea si potentialul acestei societati aflata in slujba clientilor, a comunitatii si a echipei care o alcatuieste.

Ca arhitecti credem ca este responsabilitatea noastra sa proiectam cladiri performante, sanatoase, fie ca este vorba de locuinte individuale sau
locuinte colective, care sa aiba un impact pozitiv asupra utilizatorilor lor, asupra mediului si asupra comunitatilor pe care le deservesc. De asemenea acordam o importanta deosebita lucrarilor de restaurare a cladirilor cu trecut istoric.

Viziunea noastra este conturarea viitorului prin oferirea de solutii creative de aceea ne aflam in permanenta competitie cu noi insine, depasind limitele traditiei pentru a raspunde problemelor contemporane.

Ne pretuim si respectam clientii, coechipierii si partenerii si ne propunem sa facem intotdeauna lucrurile potrivite din motivele corecte. Prin sistemul managerial propriu incurajam atitudinea pro-activa si initiativa personala, incurajam schimbul liber de idei si informatii ce stau la baza oricarui proiect de calitate.

Pretuim efortul comun si il consideram calea optima de a ne atinge scopurile comune si totodata respectam si incurajam dezvoltarea individului in cadrul echipei pentru atingerea potentialului maxim al fiecaruia. Ne aflam in permanenta competitie cu noi insine, depasind limitele traditiei pentru a raspunde problemelor contemporane.

Creativitatea arhitectilor Vector Art, cunostintele profesionale, experienta acumulata, lucrul in echipa si stilul managerial propriu reprezinta instrumentele prin care realizam proiectele noastre in acord cu cerintele si asteptarile clientilor.

 

TAGURI

arhitectura birou de arhitectura
proiectare
design
concept autorizatie construire
PUD PUZ
amenajari interioare