Contact Info

Birou de Arhitectura

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:00 icon_widget_image B-dul Constructorilor, Nr. 20A, corp A et. 2, cam. 204, sector 6, Bucuresti, Romania icon_widget_image +4031.405.19.43 +40732.444.205 office@vector-art.ro
a
Conturam idei. Concretizam viitorul

Amenajari Interioare

Portofoliu
Amenajari Interioare
Arhitectura

Amenajari Interioare

Arhitectura de interior se raporteaza la armonia dintre “inauntru si in afara”, la volumetria decorurilor dintr-un spatiu, la legaturile care se stabilesc intre diversele lucruri ce populeaza spatiul. Arhitectura de interior, designul interior sau decorarea de interior in esenta este considerata a fi o forma de arta aplicata în structura careia se regasesc functii estetice.

Dincolo de interfata cu orasul, obiectul de arhitectura defineste Spatiul in care locuiesti sau lucrezi, ce trebuie sa te reprezinte, sa-ti ofere confortul necesar, dar sa si ajunga la un anumit nivel al aspectului. Designul de interior este cel care face posibil acest echilibru intre functional si estetic.

Fiecare om isi defineste spatiul din jurul sau intr-un mod propriu, exista insa cateva elemente care, combinate intr-un mod practic si placut, pot conduce la rezultate surprinzatoare: partitionarea spatiului, gama de culori, textura materialelor, iluminarea spatiului, alegerea obiectelor de mobilier si a accesoriilor, pozitionarea acestora, etc.

Vector Art Consult ofera servicii complexe de proiectare si amenajare a habitatului. Specialistii nostri va pot ajuta cu idei pentru utilizarea optima a spatiului, in asa fel incat sa puteti beneficia de confort, eleganta si armonie. Proiectele realizate acopera diferite grade de complexitate a detaliilor si ofera solutii variate pentru ca viata dumneavoastra sa decurga armonios.

Arhitectura - Amenajari Interioare

eMAG Serdika

Proiectare si urmarirea implementarii primului magazin eMAG din Bulgaria. Magazin dezvoltat pe o suprafata de aprox. 550 mp este amplasat in interiorul Serdika Mall din Sofia.
Proiecte