Contact Info

Birou de Arhitectura

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:00 icon_widget_image B-dul Constructorilor, Nr. 20A, corp A et. 2, cam. 204, sector 6, Bucuresti, Romania icon_widget_image +4031.405.19.43 +40732.444.205 office@vector-art.ro
a
Conturam idei. Concretizam viitorul

Locuinte unifamiliale

Portofoliu
locuinte unifamiliale
Arhitectura

Locuinte unifamiliale

Locuinte unifamiliale, scurta prezentare. Casa este insasi imaginea omului, cu toata variabilitatea lui de forme, de dibacie tehnica, de mijloace de comunicare cu ceilalti oameni, în evolutia din ce in ce mai complexa. Dintotdeauna oamenii au facut diferenta intre asa-zisul container si spatiul propriu-zis locuit si personalizat.
Fie ca este vorba de o renovare, o constructie noua sau relevarea uneia deja existente pentru extinderi sau renovari, firma noastra va gasi rezolvarea optima.

Va putem sfatui si ajuta pentru a duce la un bun sfarsit legal proiectul propus. Va oferim, pentru aceasta, urmatoarele servicii:
• Analiza amplasamentului: confirmarea conditiilor si documentatiei la predare, confirmarea tuturor serviciilor necesare.
• Proiectul preliminar: pregatirea vartiantelor de proiect, crearea conceptului, aprobarea planurilor finale, pregatirea bugetelor estimative, evaluare grafic de executie.
• Realizarea proiectului: finalizarea partiurilor, confirmarea cerintelor de mobilier, corelarea echipamentelor necesare cu beneficiarul, confirmarea finisajelor, culorilor si materialelor folosite.
• Proiect tehnic complet, detalii de executie si devize

Arhitectura - Locuinta Individuala

Casa Aviatiei

Locuinta P+1E cu un design minimalist, cu suprafata construita de 106mp, realizata pe un teren de 300mp din cartierul Aviatiei,.
Finisaje de calitate superioara si cromatica pe tonuri calde precum si liniile simple ale fatadelor formeaza o volumetrie moderna. Constrangerile generate de teren au impus o dezvoltare si zonificare pe verticala.
Arhitectura - Locuinta Individuala

Casa Cub

Propunere de locuinta P+1E cu dimensiuni reduse (8mx9m) si volumetrie simpla, potrivita pentru terenuri cu dimensiuni mici sau loturi inguste.
Costurile reduse si eficienta economica fac ideala solutia arhitecturala pentru o familie cu venituri medii. Volumetria poate varia cu o multitudine de finisaje si culori in functie de dorinta beneficiarilor fara a modifica foarte mult costurile de constructie sau timpii de executie.
Arhitectura - Locuinta Individuala

Casa Dambovita

Locuinta P+1E realizata in jud Dambovita, pe un teren de 1500mp care a permis o suprafata construita de 182mp a casei precum si functiuni anexe cum ar fi un garaj de 64mp si o zona cu terasa generoasa si piscina. Suprafata desfasurata totala a cladirii are aproximativ 376mp.
Volumetria simpla, fara ornamente sau alte elemente decorative si culoarea alba a vopsitoriei exterioare completeaza ideea unui design minimalist.
Arhitectura - Locuinta Individuala

Casa Moara
Vlasiei

Locuinta P+1E cu suprafata construita 174mp si 301mp suprafata desfasurata realizata la Moara Vlasiei, pe un teren de 600mp. Acoperisul clasic tip sarpanta are dimensiuni mari devenind elementul dominant al designului propus. Organizarea volumetrica predominanta pe directia orizontala, calitatea materialelor si cromatica placuta confera locuintei un aspect exterior interesant si usor de remarcat.

Proiecte

Proiecte