Contact Info

Birou de Arhitectura

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:00 icon_widget_image B-dul Constructorilor, Nr. 20A, corp A et. 2, cam. 204, sector 6, Bucuresti, Romania icon_widget_image +4031.405.19.43 +40732.444.205 office@vector-art.ro
a
Conturam idei. Concretizam viitorul

Amenajari Spatii Comerciale

Portofoliu
Arhitectura

Amenajari Spatii
Comerciale

Pentru amenajarea de spatii comerciale bazate pe spatii de expunere si prezentare generoase am dorit sa creem un spatiu eterogen prin alternarea zonelor de expunere cu zone de experience – cu accent pe utilizatorul final. Separarea vizuala intre diferitele zone seface cat mai fluid. Astfel, zonele devin usor reconfigurabile in functie de diferitele nevoi.

Materialele propuse atat pentru finisaje, cat si pentru obiectele de mobilier au fost alese astfel incat sa creeze o atmosfera calda, luminoasa, rafinata, contemporana, pastrand gama de culori a marcii, in care predomina albul.

Ambianta se axeaza pe imbinarea subtila intre linia marcii si accentele date de obiectele de iluminat, mobilierul modernist la care se adauga elemente de vegetatie. Mobilierul cu forme curbe sustine ideea punand in valoare fluiditatea spatiului.

Arhitectura - Amenajari Spatii Comerciale

eMAG Suceava

Proiectarea primului magazin eMAG din Bucovina. Magazin dezvoltat pe o suprafata de aprox. 300 mp este amplasat in cadrul Iulius Mall Suceava.
Arhitectura - Amenajari Spatii Comerciale

eMAG Targu
Mures

Amenajarea primului magazine eMAG din Targu Mures este dezvoltat pe o suprafata de aprox. 400 mp, fiind amplasat in cadrul Shopping City.
Arhitectura - Amenajari Spatii Comerciale

eMAG Timisoara

Amenajare eMAG Timisoara, magazin dezvoltat pe o suprafata de aprox. 300 mp, este amplasat in noua aripa a Centrului commercial Iulius Town.
Proiecte