Contact Info

Birou de Arhitectura

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:00 icon_widget_image B-dul Constructorilor, Nr. 20A, corp A et. 2, cam. 204, sector 6, Bucuresti, Romania icon_widget_image +4031.405.19.43 +40732.444.205 office@vector-art.ro
a
Conturam idei. Concretizam viitorul

Amenajari Spatii Birouri

Arhitectura
Amenejari Spatiu Birouri
Arhitectura

Amenajari birouri
si spatii financiar bancare

Unele dintre cele mai importante proiecte ale Vector Art Consult sunt amenajarile interioare de spatii birouri si sedii de banci. Am urmarit prin aceste proiecte implementarea conceptului fiecaruia din clientii nostri in spatiile existente. In unele cazuri au fost adaptate spatii noi, Vector Art Consult realizand pe langa proiectul propriu zis si o serie de studii si propuneri preliminare din care sa reiasa calitatea spatiului respectiv de a raspunde cerintelor temei de proiectare.

In alte cazuri am intervenit la nivelul spatiilor functionale deja, ca urmare a schimbarii standardului intern de proiectare si/sau a imaginii brandului firmelor respective. Fie ca este vorba de un spatiu de lucru menit sa fie productiv si nu obositor sau de un spatiu public care sa vibreze in acelasi timp cu vizitatorii sai, noi va putem ajuta sa regasiti toate aceste lucruri in jurul dumneavoastra – design interior de calitate definit de caldura si eleganta pe care culorile, texturile si formele sunt capabile sa le transmita la o atenta compunere a spatiului. Imbinam creativitatea cu practicul pentru a crea spatii unice, care sa reflecte dar sa si completeze personalitatea dumneavoastra.

Pentru a putea oferi garantia unor solutii croite pe cerintele clientului, punctam urmatoarele etape in optimizarea spatiilor: alegerea culorilor si stilului, proiectare 2d (planse de executie) si 3d (model), stabilirea necesarului de materiale, alegerea mobilierului si decoratiunilor; modificari ce tin de structura constructiei, supravegherea lucrarilor de punere in opera, consultanta in executarea si definitivarea amenajarii.