Contact Info

Birou de Arhitectura

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:00 icon_widget_image B-dul Constructorilor, Nr. 20A, corp A et. 2, cam. 204, sector 6, Bucuresti, Romania icon_widget_image +4031.405.19.43 +40732.444.205 office@vector-art.ro
Image Alt
Conturam idei. Concretizam viitorul

Despre noi

Birou de Arhitectura
birou de arhitectura
Conturam idei. Concretizam viitorul

Despre Noi

Birou de Arhitectura, infiintat in anul 2007, sub numele Vector Art Consult, a aparut ca un raspuns la solicitarile pietei prin oferirea unor servicii de proiectare integrata.
Misiunea noastra este de a face cunoscuta viziunea si potentialul acestei societati aflata in slujba clientilor, a comunitatii si a echipei care o alcatuieste.
Ca arhitecti credem ca este responsabilitatea noastra sa proiectam cladiri performante, sanatoase, fie ca este vorba de locuinte individuale sau locuinte colective, care sa aiba un impact pozitiv asupra utilizatorilor lor, asupra mediului si asupra comunitatilor pe care le deservesc.

Birou de arhitectura, restaurare cladiri istorice

De asemenea acordam o importanta deosebita lucrarilor de restaurare a cladirilor cu trecut istoric. Viziunea noastra este conturarea viitorului prin oferirea de solutii creative de aceea ne aflam in permanenta competitie cu noi insine, depasind limitele traditiei pentru a raspunde problemelor contemporane.

Ne pretuim si respectam clientii, coechipierii si partenerii si ne propunem sa facem intotdeauna lucrurile potrivite din motivele corecte. Prin sistemul managerial propriu incurajam atitudinea pro-activa si initiativa personala, incurajam schimbul liber de idei si informatii ce stau la baza oricarui proiect de calitate.

Pretuim efortul comun si il consideram calea optima de a ne atinge scopurile comune si totodata respectam si incurajam dezvoltarea individului in cadrul echipei pentru atingerea potentialului maxim al fiecaruia. Ne aflam in permanenta competitie cu noi insine, depasind limitele traditiei pentru a raspunde problemelor contemporane.

Creativitatea arhitectilor Vector Art, cunostintele profesionale, experienta acumulata, lucrul in echipa si stilul managerial propriu reprezinta instrumentele prin care realizam proiectele noastre in acord cu cerintele si asteptarile clientilor.

Vector Art Consult ofera viziunea unui birou de arhitectura creativ si dinamic. Serviciile noastre integrate includ proiectare complexa de arhitectura, obtinerea autorizatiilor de construire, coordonarea proiectelor si a lucrarilor de constructii. Acestea ne permit sa oferim solutii de proiectare, de managementul proiectului si a constructiei, de implementare a proiectului, precum si solutii de amenajari interioare, respectand standardele de calitate si siguranta.

birou de arhitectura bucuresti
Conturam idei. Concretizam viitorul

Eficienta muncii in echipa

Design Interior 0
Arhitectura 0
Autorizari 0
Proiecte