Contact Info

Birou de Arhitectura

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:00 icon_widget_image B-dul Constructorilor, Nr. 20A, corp A et. 2, cam. 204, sector 6, Bucuresti, Romania icon_widget_image +4031.405.19.43 +40732.444.205 office@vector-art.ro
a
Conturam idei. Concretizam viitorul

Constructii Industriale

Portofoliu
constructii-industriale
Arhitectura

Constructii Industriale

Vector Art Consult ofera solutii complete in domeniul constructiilor, intampinand cele mai exigente cerinte cu solutii moderne, adaptate nevoilor clientilor. Printre serviciile oferite se numara si proiectarea de constructii industriale sau renovarea celor vechi. Incepand de la proiectare si o analiza tehnico-economica atenta, cu un management adecvat, propunem solutii si sugestii viabile clientilor nostri, livrate la timp si eficiente din punct de vedere economic.

Constructiile industriale sunt o componenta importanta a spatiului in care traim. In lumea industrializata, acestea implica transpunerea in realitate a mai multor componente importante: functionalitate, durabilitate, cost de intretinere si respect fata de comunitate in proximitatea careia sunt amplasate.

Halele sunt o solutie foarte eficienta pentru gazduirea de spatii pentru ateliere, depozite, spalatorii, show-room-uri, birouri, spatii de productie, amenajari provizorii de santier, etc. Ele pot fi configurate exact pe baza dorintelor fiecarui beneficiar, ducand la o valorificare judicioasa a spatiului, cu un consum optim de materiale si costuri investitionale reduse fata de alte solutii. Variantele propuse de noi va ofera solutii ideale atat pentru depozite, ateliere, garaje, sali de sport, spalatorii, show-room-uri, cat si pentru magazine de desfacere, supermarket-uri, spatii de productie sau birouri.

Actul proiectarii este structurat pe cinci directii principale: calitate arhitecturala si tehnica, flexibilitate in variantele de raspuns, adaptare la cerintele clientului, operativitate si alocare inteligenta a resurselor.

Arhitectura

Constructii Industriale

Proiecte